Blur i Seglarbladet

I nummer 5 av GKSS tidning “Seglarbladet” har vi faktiskt fastnat på bild. Mycket snack om familjeklass :-) På havsbanan (där vi var anmälda först) var det bara 4 båtar som alla hade över 1.30 i LYS. Kändes faktiskt roligare att segla inomskärs och få tampas med massa duktiga seglare där. I vilket fall, ett kul arr!

Förresten… ser inte skepparen lite trött ut. Svensexa dagen innan kanske satte sina spår. Patrik ser ju lika cool ut som vanligt (han vad den som var gladast på Marstrand 12 timmar efter bilden togs… och tröttast på Västkusten då vi skulle segla hem på söndagen).


Bättre vind än väntat. Klicka på bilden för att läsa hela artikeln i PDF.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.