Kappseglingar 2006

Nu börjar det dra ihop sig. Båten är färdigvaxad och bara lite småpill kvar undertill. Det är som vanligt en mardröm att försöka få till logistiken för att kappsegla. Alla verkar vara på resande fot mest hela tiden, men nu har vi iallafall preliminärbokat följande race på Västkusten:

21 maj Oset Race, Björlanda
27 maj Trindeln, Långedrag
3 jun Pater Noster Race, Stenungsund

5 aug Hermanö Runt, Hälleviksstrand
18 aug Tillfartssegling Tjörn Runt
19 aug Tjörn Runt
1-3 sep Poly Skagen Race, Göteborg-Skagen
9 sep Septemberseglingen, Långedrag
16 sep Höstknalten, Långedrag

Spanade också lite på konkurrenterna. Carl-Johan Pihlgren som seglat Compis 97 har just hämtat hem en X99 från Holland (444 distans) och Mikael Berg och Peter Lundh satsar seriöst med Eton Sailing Team i en Dufour 34. Vi lär också få se några nya X-35 på kusten i sommar. Stay tuned.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.