Lindforss = Quantum

Lindforss Quantum
Pär Lindforss, som kört eget på Rindö ett antal år efter att ha sytt segel på Sobstad och Nort, går ihop med Quantum. Den svenska argenturen för Quantum har Klabbe Nylöf/Andreas Andersens haft sedan 2004 men utan att ha något eget loft.

Kul både för gänget på Quantum, Pär och oss som haft honom som makare. Kollegor i Quantum-stallet är bland andra Russel Coutts och Terry Hutchinson… grattis får man väl säga. Nu blir det spännande att se vad det är för segel som kommer upp ur våra nya säckar i maj :-)

En sak som är lite tråkig är att den snygga Lindforss-loggan försvinner. Undertecknad designade den 1999 i utbyte mot en latta eller nåt… jaja, den har ju ändå varit relativt okänd här på västkusten.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.