blur.se i Segling


Idag damp senaste numret av Segling ner i brevlådan. Claes Ander har surfat rätt på de 43 bästa seglingssajterna och placerar blur.se i smickrande sällskap med auktoriteter som fendern.se, regatta.nu och skota.se!

Några citat:

“På blur.se hittar du stora och små nyheter med fokus på västkusten. En del intressanta sammanställningar typ ‘största kappseglingarna’ och länkar till seglingsfotografer med mera. Sajjten har blogg-karaktär – Peter skriver dagligen om det han känner för.”

“- Det började med att jag ville hålla den egna besättningen ajour med vad som händer, säger Peter Gustafsson, som startade blur.se förra året. Sen blev det mer och mer. Kul att folk gillar sajten.”

“Nyheter, personligt, och kul. Blogg, länkar i mängd till t ex seglings-fotografer. Många bidrar med egna reportage från kappseglingar.”

“Bildgodis, nyheter om de senaste tävlingarna, reflexioner och annat. Ja, man kan kommentera och många gör det. Minst lika kul.”

Som sagt, ambitionen är inte (och har aldrig varit) att bli en nationell nyhetssajt eller ett språkrör för Sveriges LYS- eller havskappseglare. Kan man inspirera andra och på något sätt bidra till att fler börjar kappsegla, så är det värt den tid det tar…

2 Comments

  1. Göran Thingvall Nov 23, 2006 Reply

    Hej Peter

    Jag tycker att din Blogg är väldigt bra minst lika bra om inte bättre och mer saklig än många andra. regatta.nu kan vara kul men den känns stundvis lite väl lokalt förankrad i Lerkil och i CB 66 klassen. Lerkil är för övrigt en otroligt trevlig klubb har tillbringat mycket tid där då jag på det goda 80-talet var aktiv OK-jolle seglare. Blev alltid väl omhändertagen där. CB 66 är säkert också en kul båt, men det känns nästan som om regatta.nu är cb 66 klubbens officiella organ stundvis. Jag tycker att bloggen Blur är mer neutralt inställd till olika båttyper trots att båten Blur är en Nova. Tack för en bra blogg helt enkelt.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.