Tisdagspilsner

Tog en pilsner med Claes Olivecrona, Magnus Woxén och Patrik Norling som jobbar med hamnen.se, fendern.se, Livetracker och massa annat spännande för oss som gillar segling i allmänhet (och kappsegling i synnerhet)… skall bli kul att se vad de rullar ut inför säsongen som kommer.

Fick också höra talas om att Västkustens Seglarförbund hade haft “Kölbåt och Lysträff” 30/10 i Göteborg (protokollet här). “Sammanfattningsvis kan sägas att en viss minskning sker fortfarande på våra respitseglingar men ej så starkt som på mitten av 1990 – talet.” Det går utför, men inte lika mycket nu som förr :-)

Men det fanns faktiskt en del bra idéer om vad man skall göra åt saken: bättre information, bra kringarrangemang, få med jolleseglare ut och kanske en LYS-cup. Jag skall kolla vad som händer mer… och kanske sammanfatta alla de idéer som cirkulerar.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.