Mer båtporr


För er som inte kan få nog av sexiga båtar, gamla Fife-yachter, Wallys och spektakulära inredningar finns Yachting Quarterly på Italienska/Engelska. 245:- för ett lösnummer! Jag ställde tillbaka den i hyllan… kanske ett sundhetstecken – det finns gränser för mitt beroende :-)

“La più bella rivista dedicata al mondo del mare e a tutti gli appassionati navigatori pubblicata in italiano e in inglese. Altissima qualità fotografica e articoli trattati come saggi, completi ed esaustivi, scritti dai grandi protagonisti dello YACHTING. “

2 Comments

  1. Gurra Jan 29, 2007 Reply

    Har lagt upp lite porrbilder från Voile St Tropez 2005 för de som gillar Wallys och klassiker.

    http://picasaweb.google.se/gustaf.lidvall/VoilesStTropez2005

  2. Author
    Peter Gustafsson Jan 29, 2007 Reply

    Sweet!!!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.