Tur att man missade Lidingö Runt

Skota.se har bilderna på alla snabba båtar som ligger still.

4 Comments

 1. Henrik Andwinge May 12, 2007 Reply

  Det är skamligt att LR inte kan ha en avkortning av banan vid lätta vindar. Vi kom imål 19:02:26 (senaste måltid 19:00) efter 8 timmars kämpande på banan = oplacerad. Många klasser som startade senare hade inte en sportslig chans att komma imål inom maxtiden. Så kom nog inte mer än 5 % av de startande imål inom maxtiden. // Henrik

 2. Alexander May 13, 2007 Reply

  Kommer aldrig glömma mitt första Lidingö Runt och kampen mot klockan ;)

 3. Johan G May 13, 2007 Reply

  tokpunka ;-)

 4. Henrik Andwinge May 13, 2007 Reply

  För oss som inte lyckades placera oss i LR, finns chansen till revanch i Ornö Runt lördag 26 maj (sista anmälningsdag 17 maj). Ett jättebra arrangemang med hård konkurrens bl.a. Ralf Aspholm Data Communication och Per Lindforss Nautiloca. Inbjudan och vilka som är anmälda kan man se här http://www.tyresobat.se/ornorunt/ornorunt.html
  Välkomna Henrik

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.