Mätregler på båtmässan i Göteborg

För er som inte har märkt det, så har havskapsseglingsförbundet blivit lite mer nyanserade i sin syn på mätregler. Mycket bra tycker jag, då Sverige inte är stort nog för en organisation för varje regel. Ni kanske såg sammanställningen i senaste Segling, där man till och med flaggade för riksmästerskap i IRC. Way to go!

Nu kan man få koll på läget genom att gå på deras seminarium på mässan:

Svenska Havskappseglingsförbundet anordnar ett mätregelsseminarium i anslutning till båtmässan i Göteborg. Stefan Qviberg och Sten Edholm ifrån SHF tillsammans med Pelle Lindell ifrån SSF kommer att föra en diskussion kring de olika mätreglerna inom havskappsegling och finns på plats för att svara på frågor.

Föreläsare:

  • Stefan Qviberg, båtkonstruktör och ansvarig för tekniska frågor inom SHF
  • Sten Edholm, vice ordförande i SHF bland annat ansvarig för mät och säkerhetsfrågor.
  • Pelle Lindell, mätregelsexpert och medlem SSF Tekniska kommité

Var: Båtmässan i Göteborg
När: Lördagen 9e februari, klockan 13:00-14:30

Alla intresserade är välkomma, begränsat antal platser, först till kvarn… medlemmar i SHF har företräde.

Anmäl intresse till Fredrik Aurell innan måndag 4e februari.

Är det bara jag, eller innehåller årets mässa mer “content” än normalt? Tjörn Runt, Express-seglarna, Shorthandseglare och SHF har möten som faktiskt verkar intressanta. Brukar det vara så, eller får jag bara mer inbjudningar nu för tiden?

Och en annan sak. Den där Pelle Lindell, är han inte överallt?

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.