Nyfiken på… Hans Johansson & Blues


Göteborg Offshore Race 2006. Urban Ristorp visar hur kul man har på railen.

Fredriksson fortsätter att leverera bra profiler. Denna gång är det Hans Johansson som står i fokus.

Update: del 2 finns här.

8 Comments

 1. Jon Arnell Feb 19, 2008 Reply

  Hejsan!

  Undrar vad Hans har i åtanke om det blir en Blues 2!?
  Han har ju haft båten till salu ett tag! Man blir så nyfiken….

  Mvh Jon

 2. Patrick Feb 19, 2008 Reply

  Ja visst blir man. Vänta, låt mig gissa! Du hoppas att han skall köpa en…Hallberg-Rassy?…eller en…CB66?….eller….varför inte en Grand Soleil….?…för det kan väl inte vara en ny X-yacht du pushar för…?

  :-)

 3. Anders Dahlsjö Feb 19, 2008 Reply

  Hans e en go gubbe som gjort mycket för svensk segling. Kul med angegerade eldsjälar. Synd att inte GOR fick den medvind Hans försökte blåsa in i tävlingen genom Semcons försorg. En stor offshore tävling behövs på västkusten. Alltid spännande att få se vad han dyker upp med på kappseglingsbanan.
  Segla på!

 4. Hans Johansson Feb 19, 2008 Reply

  Vi kör vidare med IMX 40 BlueS även säsongen 2008 vi har laddat med lite nya segel från Bengt på Albatross. Skall bli kul att se om vi hittar tillbaks till rätt båtspeed igen. Bengan har sytt ny stor, g3 och en ny spinn. Förra året var et ju bara hårdvind så det slet bra på grejorna så farten tog slut lagom till VM för det kunde ju inte bero på oträning………….3300 nm över Atlanten borde ju räckt.

 5. Jon Arnell Feb 20, 2008 Reply

  Vad kul!

  Kommer ni upp till SM samt Gotland Runt i år?
  Jag antar att ni ställer upp på Em i Marstrand!?

  Mvh Jon

 6. Patrick Feb 20, 2008 Reply

  “Förra året var det bara hårdvind”… Jag önskar att jag hade seglat där du var! För mig går 2007 till historien som ett vindfattigt år även om det slutade bra mycket bättre än det började. Hoppas vi ses i Marstrand!

 7. Bengt Falkenberg Feb 20, 2008 Reply

  Hans Johansson har haft en mycket viktig roll i hur Albatross Sail Racing Team har utvecklat sig. De råd som jag fick av Hans 1999 har legat till grund för hur vi jobbat med våra sponsorer sedan dess.
  Tack Hans!
  Bengt Falkenberg

 8. Author
  Peter Gustafsson Feb 22, 2008 Reply

  Nu finns del 2 uppe hos Fredriksson.

  Och välkommen till blur.se Hans. Vi ses på bryggan!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.