OneStar | Claesson bryter

cleasson2008.jpg
Jonas Claesson, som till sist var den ende svensk som kom till start i Simrad OneStar, har brutit rodret. Foto: SEILmagasinet/Asbjørn J. Thorup

NEED SPEED har mistet roret

(06.08.08 – 11:30:27) Jonas Claessons rortrøbbel er ganske så alvorlig; roret er nemlig brukket. NEED SPEED har derfor brutt regattaen. For øyeblikket befinner båten seg rett vest av Misingen og Jonas styrer med hinkar (bøtter). Arrangørens folk er på vei ut for å slepe ham i havn og situasjonen er udramatisk.

2 Comments

 1. Krister Gustafsson Aug 6, 2008 Reply

  Mycket tråkigt! Det blev ju till slut bara Jonas som kom till start av svenskarna och jag vet hur mycket arbete han har lagt på att komma till. Jonas ligger i framkant vad gäller shorthanded i Sverige och jag hoppas verkligen att han får ordning på båten igen och kan fortsätta sin shorthandedsatsning. Kämpa på!

 2. Pelle P Aug 8, 2008 Reply

  Det är bara att bryta ihop och komma igen på Byxel, Jonas!!
  Vi har bokat samma rum som förra året…

  Vi höres
  Pelle P

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.