Jag är inte bitter!

arneellervictor.jpg
Laserseglaren Victor Västernäs är en frisk fläkt bland alla torra bloggar. Jag vet inte om han hänger med Blondinbella eller Kenza, men nu har han i allafall kört igång en serie med “dagens outfit”. Och vem är inte intresserad av vad han har på sig idag?

Och nu har det utbrutit “bloggkrig” mellan Victor och Arne K efter Mästarnas Mästare. Osäker kring vad, men på samma sätt som Arne dissar LYS så dissar väl Viktor betydelsen av MM. Eller så hade han kallat CB-66 för en hobbyklass. Whatever.

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Svensk segling behöver fler kaxiga Laserseglare. Och nu vill väl alla storbåtsseglare ha ett par sådana i sin besättning?

Så Viktor… kör så det ryker!

1 Comment

  1. JustBörjatSegla Oct 15, 2008 Reply

    Är det någon som har ett tips på en gammal hobby66-racer? funderar på att inskaffa en åt mig och min fru då vi båda är i behov av att “motionera” nu när bingon har lagt av på söndagarna.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.