Desafío Trohpy | videos

I helgen lekte Alinghi regatta med sina kompisar i Luna Rossa, Team Origin and Desafío. Snyggt att se på men ack så tråkigt.

Men nu fick ju CNEV (den påhittade spanska klubben) ordna sin årliga regatta så att de kan leka utmanare… Man har ju Desafíos bas i Valencia som adress, så frågan kom så klart upp om medlemmarna kunde ta dit familjen och förtöja sina båtar där?

Trams! Få ordning på Americas’ Cup istället!!!

Den som vill veta mer kollar in Valencia Sailing (som allt mer verkar likna spanjorernas officiella PR-organisation).

1 Comment

  1. Stefan Nov 10, 2008 Reply

    Håll i hatten på regnsidan inte bara beroende på dagens vind. Anmälan till watski 2star har öppnat: http://www.watski2star.se/. Snart är 100 gränsen nådd även PE är anmäld även om jag igentligen inte gillar vare sig LYS eller single/double handed. Men om många vill kappsegla så försöker vi hänga på.

    Stefan

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.