Mange = Seahorse Sailor of the Month?

Rösta här.

‘Thanks for waking me up, what an honour to be part of this exciting morning watch!’ – a beaming Magnus greets Eero Lehtinen at 0200, May 1990, The Card, mid-Atlantic, gale force winds and freezing fog. So many people have nominated Mag so many times, and now he has finally got his captain’s hat for leg 4 of the Volvo onboard Ericsson 3! A hell of a way to celebrate your 60th birthday. Go Mange go!!

2 Comments

  1. acat Feb 13, 2009 Reply

    Klart man skulle rösta på Mange… ända tills man såg att det andra alternativet var Ashby!! Ashby är kungen i min lilla tvåskroviga värld!!!

  2. Ronnie Edsgren Feb 13, 2009 Reply

    Självklart bör Mange bli Seahorse Sailor of the Month, vilken idrottsman och vilken kämpe han är denne Magnus Olsson, en verklig bragdman. Något bekymrad kanske man ändå får vara över att teamet inte fått vilat upp sig inför etapp 5. Förmodligen är stresspåslaget oerhört högt, vilket kan få konsekvenser i säkerhet, vägval, segelsättning etc, vilket i sin tur kan påverka teamkänslan etc. Nu sätts ledarskapet på högsta prov. Har Mange kraft och ork att coach sitt team med den goda energin han oftast förmedlar ?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.