After-sail med Quantum på Pannrummet 6/3

Quantum TP52
Gänget på Quantum kör hårt. Först bar på mässan, sedan stopover-kvällen på Tres och nu kör man pub på Pannrummet. När hinner de sy segel egentligen?

Tack vare er så hade vi en fantastisk båtmässa. Under de seminarier som fanns att välja mellan kom ca 250 åhörare. Mängden besökare i vår monter går inte att redovisa för. Så efter den bästa mässan i mannaminne vill vi gärna spinna vidare på detta vinnande koncept.

Nu är våren i antågande. Snödropparna blommar och vintern släpper sitt grepp. Många har säkert redan börjat fila på sin båt. Andra står i startgroparna. Det finns mycket att diskutera i ämnet. Och finns det ett bättre sätt att göra det på än med en öl i handen och i trevlig miljö.

Därför bjuder vi in er alla till After Work på Pannrummet Kök och Bar.

Det kommer inte att bli något föredrag eller seminarium. Ämnet för dagen står ni själva för. Tag med några kompisar och börja kvällen med oss, eller avsluta veckan på ett avslappnat vis. Där kommer att finnas en buffé att mätta den värsta hungern. I baren finns Gunnars egna öl att köpa. Om ni vill kan ni föranmäla er på hottosson@quantumsails.com så vet vi hur mycket mat som behövs.

Som sagt Pannrummet Kök och Bar. Kl 1700 fredagen den 6e mars.

Med Gunnar, som står för kost och logi, önskar vi er alla välkomna.

Med Vänliga Hälsningar
Quantum Sail Design group

4 Comments

 1. Krister Mar 3, 2009 Reply

  Det är detta som kallas overhead.
  PR/Sevice som vi betalar
  MVH

 2. Anders R Mar 3, 2009 Reply

  Grattis till insikten och välkommen till verkligheten.

  / Anders

 3. Krister Mar 3, 2009 Reply

  fat head finns oxå som definition
  //K

 4. Claes Mar 5, 2009 Reply

  Jag tycker det är bra och kul och tänker vara där (igen) på fredag.

  Tidigare körde Gunnar det i egen regi, så kostnaderna för Quantum är nog marginella. Självklart vill både Pannrummet och Quantum locka kunder, precis som alla andra företag. Det här måste vara ett av de mer kostnadseffektiva sätten att marknadsföra sig på.

  Var på ett bra föredrag hos North Sails i Göteborg i Tisdags. Peter “Krull” och Fredrik beskrev starter och taktik. Misstänker att även North har en liten baktanke med sina aktiviteter, nämligen att få fler kunder. Föredraget blir ju inte sämre för det. Fullt hus med intresserade åhörare som fick kunskap och inspiration.

  Min syn på detta är att ju mer aktiviteter i form av föredrag (Tack North), Seglarkvällar (Tack Gunnar & Quantum), Stop-over kvällar (Tack Tres, VIT, VOR m.fl.) samt Expresseglarna och SXK m fl. desto bättre. Att tro att all denna aktivitet skulle kunna gjorts helt på idéell basis är naivt.

  Tvärtom välkomnar jag initiativ och aktiviteter som sprider kunskap och underhållning kring segling i olika former. Att det finns ett vinstintresse bakom ser jag inga problem med.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.