Copenhagen Baltic Sea Challenge

Invitation_Swan_Challenge_2009.jpg
Öresund Regatta har spanat in Sundets första IRC-regatta. Copenhagen Baltic Sea Challenge var ju tidigare en ren Swan-regatta, men sedan man övergett Nautor Swan Rating och kör alla sina race under IRC så har man nu öppnat för alla båtar över 35 fot. Inbjudan + Notice of Race.

Låter ju som ett race man skulle kunna ha i kalendern till nästa år. Kanske en Danmarks-session med Palby Fyn Cup (med 400 båtar), Big Boat Challenge (där det också pratas om IRC till nästa år) och Copenhagen Baltic Sea Challenge?

1 Comment

 1. Micke G May 14, 2009 Reply

  Slå ett slag för Oset Race på söndag.
  30 anmälda.
  Aero kommer också, inte anmäld ännu.
  27 seglade förra året.
  Trendbrott att hoppas på?
  Hoppas på fler, en del från förra året saknas.

  Mvh Micke

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.