Isbrytare

126267360403c78dfc10.jpg
Vissa ger sig inte…

8 Comments

 1. jacob Jan 12, 2010 Reply

  ja jag vet inte hoppas det var några plusgrader så att inte alla tampar.block och allting annat frös, men det verkar inte vara helt normalt det var utminstonde tur att inte hela isen var ful med is.

 2. Damiansen Jan 13, 2010 Reply

  You’re nuts, if you ask me (a portuguese pair of balls with with portuguese genes) :D

 3. ManiMats Jan 13, 2010 Reply

  “nuts” och “inte normalt” är ord som inspirerar och värmer i vinterkylan. Ärligt talat, utan isen som uppvärmning hade det kanske blivit lite kyligt. Men, det kan varmt rekomenderas att skaffa en C55 för att komma ut på havet fina vinterdagar.

 4. ClaesE Jan 13, 2010 Reply

  Vad är det för märkligt med detta? Så gjorde vi redan i E-jolle på 70-talet. Fast då var vi litet tunnisar – började inte säsongen förrän till Februarilovet. Men en stunds isbrytning är förvisso bra uppvärmning!

 5. Peter Jan 14, 2010 Reply

  Varför?!?

 6. Mikael Vesala Jan 14, 2010 Reply

  Varför inte?? alltid retar det nån….

 7. jacob Jan 14, 2010 Reply

  jaja det gör ju inget att segla när det är is, jag sjkulle ha gjort det med. men bara det är minus för då blir det ju himla besvärligt…..

  • ClaesE Jan 15, 2010 Reply

   Det finns fördelar ocks. Till exempel blir det väldigt enkelt att ösa båten innan man sticker ut. Bara att lyfta ur isflaket. Fast å andra sidan är det stökigt när alla skot och trimlinor är stelfrusna.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.