Äntligen Folkbåtsfredag…

Folkbåtarna har ju tidigare fått en del beröm här för att man är duktiga på att använda nätet för informationsspridning. Som en del i sin kampanj för kappsegling och föryngring så har man också tagit fram en snygg broshyr. Imponerande.

2 Comments

  1. Kalle Feb 5, 2010 Reply

    Fina båtar. Som kappeseglingsredskap är dom ju riktigt kul. Man slipper en massa strul med spinnaker osv. utan det blir främst taktiken som avgör. På San Franisco Bay blåser det ju alltid så där kan man ju leva med att den är lite “trög”. Lite “lustig ” film. En massa båtar som åker hit ch dit. Slör, halvind, sträckbog om vartannat. Knepig bana…

  2. J W-z Feb 7, 2010 Reply

    Som att segla på Byfjorden här i Ua, med bron i fonden. Skillnaden är storleken på bron, fjorden, banan och att det inte alltid blåser lika mycket här…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.