Watski 2Star Baltic 2010 på Bandito

6 Comments

 1. Erik Barkefors May 31, 2010 Reply

  Här finns målgångsbilden i högre upplösning om ni vill titta ;-)

  (den bjuder jag på…)

 2. Team Hoffstedt May 31, 2010 Reply

  Tack Erik! Lägger upp bildlänkar till dig och Tango från ursprungspubliceringen på min blogg. Windows Movie Maker i Windows 7 var sällan skådat buggigt så en nypublicering av filmen tar sin lilla tid. Så fort jag ändrar i filmen kommer ljudet i osynk.

 3. Hans May 31, 2010 Reply

  96 startande – ganska stort manfall för man hade väl 125 anmälda?

  • Team Hoffstedt May 31, 2010 Reply

   Jag räknade antal båtar som gått imål på första etappen till Visby enligt http://watski2star.se/2010/resultat/resultat_watski_tot_10.php när jag gjorde filmen. Nu är de uppe i 98 :). Och i den preliminära startlistan är det också 98 så det är nog en mer korrekt siffra. Men visst var det manfall…

  • Erik Barkefors May 31, 2010 Reply

   Man kanske får se de 125 (eller 135) som intresseanmälningar. Vid det laget kostade det 300:- att lista sig och det garanterade en plats om-utifall-att. Många hade inget gastnamn angivet och ett par hade inte ens båt…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.