Velux 5 Oceans | starten

V5O10Ldt_M8400.jpg
I dag gick starten för Velux 5 Oceans. Tyvärr bara 5 båtar på linjen, men det kan änmdå vara värt att följa. Fast jag tror att man kommer att sakna Robin Knox-Johnstons bloggande från förra racet… Foto: onEdition.

Bäst koll har man faktiskt på SA.

velux2010route.jpg

Watch live video from onthewateranarchy on Justin.tv

1 Comment

  1. Team Styrbord Oct 19, 2010 Reply

    Rätt vanliga seglare som var med i årets upplaga. Ska bli kul att följa. RNJ var kul att följa. På frågan vilken som var den bästa stunden under seglingen svarade han ” när jag hittade en flaska whiskey jag glömt i en stövel “.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.