Boat of the Year | prisutdelningen

5 Comments

 1. Author
  Peter Gustafsson Jan 31, 2011 Reply

  Vi antog ju att tidningarna och de deltagande båtarna i “Boat of the Year” var intresserade av lite uppmärksamhet. Men tydligen är detta ett internt arrangemang som bara syftar till att sälja fler lösnummer.

  De flesta andra hade ju jobbat hårt för att få ut denna typ av marknadsföring – men båttidningarna verkar inte riktigt hängt med…

  Så om videon ovan försvinner så vet ni varför.

  Datum: Mon, 31 Jan 2011 09:50:18 +0100
  Från: Nils Günter YACHT tv guenter@yacht.de
  Ämne: Boot dusseldorf video
  Till: info@miraflorez.com

  Dear Mr. Blom,

  I am the editor in charge of YACHT tv belonging to the YACHT sailing magazine from Germany. My Mail is pointing to the following: I strongly ask you to take inmediately offline your video named “boot Düsseldorf 2011 – Boot of the year announcement” under your nickname miraflorez007 on youtube and every other page you published this video. The YACHT of the Year event was not a public event and you were filming without our permission. Please take the video offline ASAP! I hope you understand our concerns.

  Best regards,

  Nils Günter

 2. Stefan A Jan 31, 2011 Reply

  Ha ha. Det är ju humor på riktigt hög nivå att de finner den här tillställningen värd att upphovsrättsskydda. Man borde banimig få betalt för att titta på den och ge stackars Stefan en medalj som orkade vara vaken under hela härligheten.

  Att de sedan har en sådan trött och konservativ syn på hur media fungerar idag gör ju att man bara vill stänga ner. Jag skulle rekommendera Herr Günter att ta en mediakurs någonstans, ASAP!

  //S//

 3. Petter regattatv.se Jan 31, 2011 Reply

  Synnerligen märkligt! Skall detta ske bakom lykta dörrar? Är inte poängen med en sådan utmärkelse att det skall ut i media så fort och brett som möjligt, det är väl därför man ställer upp. Att en videoreporter med pressakreditering får ett sådan påhopp påminer om gamla tider, då av olika anledningar nyheterna filtrerades.

  Kör hårt stefan!

  Petter

 4. Erik Barkefors Jan 31, 2011 Reply

  Kul att utmärkelsen i alla fall är engelskspråkig ;-)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.