onsdagssegling.com

onsdagssegling.jpg
Vissa får mer uträttat än andra. Ove Hägg är en sådan person. Han är med och driver marknadsföringen av Ornö Runt och har nyss sett till att vi fått livesändningar från de utbildningar som de arrangerat för sina deltagare.

Och det är så klart Ove som lagt beslag på www.onsdagssegling.com för att promota onsdagsseglingarna på Bullandö.

Check it out!

3 Comments

  1. large Feb 27, 2011 Reply

    Bra initiativ, ska föröka komma på så många jag kan.

  2. Johan Feb 28, 2011 Reply
  3. Per Lundqvist Feb 28, 2011 Reply

    Får väl passa på och göra reklam för onsdagsseglingar på Huddinge Båtklubb inne på Vårbyfjärden i Mälaren. Start 11 maj. 6 kör. Kan du vinna här håller du världsklass:-). Bra träning för nya Gotland Runt för övrigt. Gå in via hemsidan under fliken segling och klicka dig fram. En hel massa banor att välja på dessutom. Föredömligt med regler, seglingsföreskrifter, banor och statistik som går tillbaka till 1990 (utom 1987 – tror vi spikade alla 12 seglingar med Expressen det året – klart den är borta). Länk: http://www.huddingebatklubb.se.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.