Sweet peke?

kolpeke.jpg
Dagens läsarfråga handlar om peken. Ni som har sett Aspect 40 vet vad vi pratar om:

Följer din blogg blur.se i princip varje dag, den är kanon! Jag undrar om du känner till någon tillverkare peken som även kan fungera som hoppilandplattform?

De jag hittat är båtsystem och liknande, dvs inte direkt sweet. Jag letar således efter något sportigare, alt. inspiration till att tillverka ett eget.
 
Jag skulle inte skickat iväg en sån här desperat förfrågan utan att verkligen letat på internet först. Det verkar som om denna typ av “peken” är en väldigt svensk sak och således begränsar marknaden. Det närmaste jag hittat är det som sitter på Aspect 40:an.
 
Tänkte att du kanske “ramlat över” några som du kan tipsa om och har du inga tips i bakhuvudet så tackar jag hur som helst för en strålande blogg!