Mange, Maxi & Shorthanded på Sjøen for alle

Mange Olsson_5743.jpg
På fredag drar Sjøen for alle igång i Lillestrøm. Lite kul all Mange och Maxi står för ett av huvudnumren. Och Sjølyst kroe låter som ett bra ställe att fira fredag…

Missa inte heller Shorthandedseminariet med SEILmagasinet, Shorthanded Sailing Norway och Fredrikstad Seilforening onsdag 23/3. Jag skall åka upp och spana in vad som händer.

”Manges bravader på haven”, 18 mars i SJØLYST MARINA

15.00 Projektrelease för unika Maxi 11 – Maxi Yachts presenterar för första gången nya Maxi 11 i Norge. Genom ’Open Innovation’ växer en helt ny modell fram med fokus på Fart, Shorthanded och Komfort. Allt för att vinna racet, både på banan och i hamn. Vi tänkte vi skulle kalla henne ‘VROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM’. Magnus Ridderstad berättar hur du blir en i vårt designteam.

15.30 Najad 40 år Nu och Framåt – Med över 2000 båtar sjösatta i har vi granskat vår historia och satt vår framtid. Magnus Ridderstad berättar om Najad som är ett av de främsta båtvarven i världen och låter er börja på kanske er livs största resa redan nu. Vi vet att äventyret börjar när din båt börjar byggas hos oss på varvet, och ni vet vart ni vill ta er…

16.00 ”Manges bravader på haven” – Magnus ”Mange” Olsson, som ingår i Najad Advisory Board, har gjort betydligt mer på de sju världshaven än att vara skeppare på Ericsson 3 i senaste Volvo Ocean Race, vunnit Whitbread Round the World Race och tagit en mängd mästerskapsmedaljer i segling. Han har dundrat in genom Kyrkesund med en Najad 570 i Tjörn runt, han har äventyrsseglat bland isbergen i Antarktis och han har upplevt tunga motgångar och härliga framgångar i senaste Volvo Ocean Race. På ett kul och inspirerande sätt tar han även med oss på sina äventyr runt jorden i ’Americas cup’ under en timma.

1 Comment

 1. Author
  Peter Gustafsson Mar 21, 2011 Reply

  Andra saker att hålla koll på är Norths seminarier:

  Lørdag 19.mar North Forum 14.00-15.00 SailScan II / Seilanalyse Thomas Nilsson

  Søndag 20.mar North Forum 14.00-15.00 Seiltrim for dummies – Christen With

  Tirsdag 22.mar North Forum 18.00-19.00 Moderne Seildesign – Thomas Nilsson

  Lørdag 26.mar North Forum 14.00-15.00 Seilvalgskjema/Polardiagrammer – Christen With

  Søndag 27.mar North Forum 14.00-15.00 3DL/ 3Di – Thomas Nilsson/Christen With

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.