Matrisen söker transportseglare

X-35an Matrisen är på väg till hemmavatten i Stockholm. Vår ordinarie transportbesättning har delvis fått förhinder på den planerade transporten från Kiel – Stockholm som planeras starta i slutet av denna vecka. Transporten är på ca 450 nm och tar 3 – 4 dygn. Väderprognosen är lovande med mest sydliga vindar.

Matrisen letar nu efter 2 – 4 personer har har hygglig sjövana och gärna har seglat med spinnaker förut. Vi bjuder på en härlig seglats, kost och logi. Vi ordnar också resan till Kiel och eventuellt hem från Stockholm.

Sugen? Hör av dig till skeppare Jon Fangel på epost jfangel@me.com eller telefon 0735 310035.

7 Comments

 1. Johan Rockström May 2, 2011 Reply

  Snygg rulle!

  • Patrick L May 2, 2011 Reply

   Mycket – Jon har känsla för det där! :-)

 2. Jon Fangel May 3, 2011 Reply

  Med din kamera, skall inte glömmas bort.

 3. Jon Fangel May 3, 2011 Reply

  Det som började med en tokig idé en måndagmorgon, att försöka ragga besättning på blur, blev en fantastiskt bra seglingssugen transportbesättning som på kort varsel kunde ställa upp. Vi är nu 5 personer som åker till Kiel på onsdag för 450 nm transportsegling upp till Stockholm.

  Tack för hjälpen Peter. Jag är imponerad av genomslaget och fick i går över 15 samtal eller meijl. Att det var så många som ville prioritera några kalla nätter på Östersjön framför studier, arbete och familj var imponerade. Blur har definitivt många och seglingsengagerade läsare. Det verkar vara flera än jag som har blur.se som startsida på min dator.

  Jag har också fått en propå om att segla upp ytterligare en X-35 från Danmark 16 – 20 maj. Intresserade får gärna fortsätta att höra av sig på telefon och mejl.

 4. Nyfiken May 3, 2011 Reply

  När får vi en uppdatering på http://sailingteam.matrisen.se

  Vore spännande att följa er påväg mot VM!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.