Outhike the competition

hikinghard.jpg
I eftersnacket handlar det ofta om att “det var era bogar” eller “ni hade tur när det vred”. Men ofta handlar det om hårt arbete. Titta igenom bilderna från Oset Race. Finns det något gäng som hänger så här hårt? Och det här är på målrakan där man “bara” seglar mot klockan. Foto: Katrin Ryrfeldt, Båtverket.

Var det Dave Ullman som vann VM i Melges 24 genom att “outhike the competition”?

Ett stort tack till min besättning som är comittade, analytiska och alltid kör 100%. Vi har killar som åker från Oslo och Köpenhamn för att vara med på onsdagsträning i Långedrag, sedan race på lördag och tuff träning söndag.

Förifrån: David Johansson, Mattias Bodlund, Anders Ryberg, Magnus Hammerstad, Magnus Hansson, Patrik Måneskiöld, Fredrik Roos och Pelle Pedersen.

I love you!