Watski 2star Baltic | filmsnuttar

Lite ihopklippta filmsnuttar från GoPro och mobilen. Ingen slick produktion, men jag kan ju lika gärna lägga upp det. Det är svårt att hinna med att segla, fota, filma, nava, routa och allt annat man borde göra under ett sådan här race…

5 Comments

 1. Thomas Wiberg Jun 1, 2011 Reply

  Peter,
  Varför så blygsam? Vadå ingen slick produktion? Bästa seglingsfilmen på länge! Ger en direkt känsla av hur ni hade det där ute på havet! Mycket bättre än de vanliga snabba klippen med dålig musik som vi vanligtvis matas med! Tack!
  Har du någonsin saknat dramatisk bakgrundsmusik när du kappseglat? Naturligtvis kör man Queens We Are The Champions vid målgång när man är säker på vinst, men hur ofta är det?
  /Thomas

  • Niklas Jun 2, 2011 Reply

   Hmm, det var rackarns. Ville också skriva något liknande, men det var ju redan gjort :-). Skönt med originalljud och lugna sköna klipp. Den hysteriska och överkomprimerade skräpmusiken gör inte mig glad i alla fall. För mig var det mycket, mycket bra.

 2. Mats V Jun 2, 2011 Reply

  +1 !

 3. Johan Törnblom Jun 2, 2011 Reply

  Peter, grymt bra!

  Saknar bara en sak, mera kommentarer i filmen! Vi som inte var med i år vill veta allt, hur ni mådde, trötta, pigga, åt ni något osv!

  Dessutom, hade du inte kameran igång när fronten kom? Hade varit fantastiskt att se, även om jag förstod att det var kaos.

 4. Stefan A Jun 2, 2011 Reply

  Snyggt! Verkar ha varit hur gymt som helst.

  //S//

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.