Paloma @ DataCom Cup

Nästan Live från DataCom Cup. Och från Hyundai Cup så sänder Solidtango live.

9 Comments

 1. Peter Gustafsson Aug 27, 2011 Reply

  Way to go. Både videoklipp från racet och spik för andra året i rad:

  Hej Peter. Vi fick två sagolika kryssar efter halva racet där det brallade lite mer vilket är fullständigt optimala förhållanden för paloma. Lyckades med nöd å näppe höll en first 36.7 bakom oss i mål. Tog line honours vilket (vilket vi inte trodde på) räckte även till totalseger. Helt sjukt!!! Gjorde dock inte ett enda misstag på hela seglingen. Well: överseglade mot ett märke med två båtlängder…

  In i dimman!!!!!

  Resultaten:

  http://www.ksss.se/sv/Kappseglingar/Regattor-2011/DataCom-Cup/Deltagarlista-med-SRS-tal/

  Det skall vara långsmalt?

 2. Lasse Bergkvist Aug 27, 2011 Reply

  Grattis Paloma! Snyggt seglat och roligt att regattans i särklass vackraste båt vann!! Årets bästa seglingsförhållanden och hela Kanholmsfjärden full av båtar och segel! Ett stort tack till ett perfekt arrangemang av Datacom och KSSS! Mvh Lasse Bergkvist/ Team Swe 88, First 36.7

 3. Sam V Aug 27, 2011 Reply

  Jepp, Grattis Paloma. En av årets bästa seglingsdagar och rätt båt vann, tror jag.

 4. Sam V Aug 28, 2011 Reply

  Någon som sett resultat från Hyundai Cup? Inget ännu på tävlingens hemsida.

  • Peter Gustafsson Aug 28, 2011 Reply

   Ryktet säger att det har varit strul med resultaten. Man kör ju jaktstart men räknar om resultaten efter SRS. Först i mål var Vindile strax före Lindforss M30. Sedan var det långt bak till resten av fältet. Britt-Maria kom i mål runt 20:e men vann totalt.

   Inga resultatlistor på webben ännu. Väntar på foto på den som sitter på klubbhuset.

   • Sam V Aug 28, 2011 Reply

    Ha! Det är trä som gäller i år. På ostkusten långsmalt, västkusten rundare.

 5. Jocke_R Aug 28, 2011 Reply

  Finns det nån resultatlista från Hyundai cup?

 6. Anders Österborg Aug 28, 2011 Reply

  Hyundai Cup: gick 7-8 m/s med sol och värme och en del gung från havet, tyvärr valde man ett banalternativ som gav upprepade sträckbogar med lite slack i seglen helt utan kryss. Starkt önskemål till nästa år att välja bana så det även blir rejäla kryssben! Lång vattenline var därmed en framgångsfaktor i år, det som väl lite oväntat stack ut från denna princip var Farr30, där 5 av 6 båtar kom 10-i-topp på totallistan. Totalresultaten skiljde sig väldigt mycket från först i mål så prisutdelningen var spännande!

 7. nils virving Aug 29, 2011 Reply

  Grattis Paloma en SSK båt från Grodhavet!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.