Hyundai Cup | the movie

I slutet av augusti annordnades Hyundai Cup i Nynäshamn för andra året irad. Även detta år stod en alldeles ny bil från Hyundai på prisbordet till den besättning som seglade bäst. Nynäshamn var OS arrangör för seglingarna när OS gick av stapeln i Stockholm i början av seklet, inte helt underligt val då vattnet är perfekt atts egla i. Extra skoj blir det när tävlingen startar och avslutas precis utanför strandpromenaden vilket skapar en mycket trevlig stämning i hamnområdet.

2 Comments

  1. Jonas C Oct 15, 2011 Reply

    Inte utan att jag blir sugen på o segla runt båten…

  2. Stefan A Oct 16, 2011 Reply

    Hyundai Cup verkar ju vara grejen för nästa år. Ser sjukt nice ut.

    //S//

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.