RS200 @ Gottskär

Vi hade det inte riktigt lika soligt i dag…

ffda23aa6e2c4531830efb50babf2229_7.jpg
En gråmulen lördag i november så kan man ju alltid gasta på en inlånad RS200 när SS Kaparen kör KM på Kungsbackafjorden. Man fyller också 80 år vilket firas i kväll.

Kul båt (framförallt på undanvindarna) som kändes lättseglad, även för oss som körde för första gången. Stort tack till Christer Båth som lånade ut båtar (vill man testsegla så kontaktar man Christer.

2 Comments

 1. MC Oct 24, 2011 Reply

  Hur gick det med två vuxna – är det en ungdomsbåt eller kan det funka som båt för vuxna med en 60kg och en 90kg – typ mixbesättning? Vore kul med något roligare än Snipe och billigare än 505.

 2. Author
  Peter Gustafsson Oct 24, 2011 Reply

  Jag och Johnny kom in på 160 kg och det var helt ok när det brallade. Jag fick hika fullt vilket känns i hela kroppen i dag. Det var ju ett tag sedan man tränade i hängbänk :-)

  När det lättade ur så fick vi storstryk på undanvindarna av lätta juniorer (vi skyllde på det i alla fall – att de var rutinerade skiffseglare kanske hjälpte kanske till).

  Jag tror man kan hitta många bra combos. Två gubbar, sambos, vuxen + barn. Det är nog lite tidigt att säga vad som är optimalt. Men kul var det.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.