Tung research?

Sociala medier är klurigt, framförallt när man som företag vill använda dem i sin marknadföring. Det gäller att engagera sina läsare och kunder utan att bli påträngande eller ytlig. Man blir också en del i en kultur där man delar information med varanda, men där man också ger cred till den som publicerade först.

Detta funkar oftast bra när man lånar något spännande på blur.se. Och jag lämnar tipstack till de sajter där jag hittar bra innehåll. Självlklart.

Normalt brukar gänget på hamnen.se vara bäst i klassen på att producera sitt eget material. All cred för det. Men just idag verkar de inte ha orkat ända fram, utan klippte bara in det de hittade på blur.se.

hamnenfb.jpg

Så dagens tips till Facebook-ansvarig på hamnen.se är att använda “Share”-knappen som finns under varje artikel ;-)