Fredagsintervju med Strömberg v10

vor120308_riou030.jpg
Hela intervjun här. Blir det segerintervju snart?

Det börjar dra ihop sig. Hur känns det?
Vi har en bra ledning men varit oroliga att vädret ska gynna de bakom lite och att de inte skall behöva kryssa lika mycket som vi. Om vi dessutom skulle få en sträcka med ganska svaga vindar skulle fältet tryckas ihop och göra det här till en riktig rysare. Nu ser det ändå ganska positivt ut för vi trodde att vi skulle tappa mer än vad vi gjort de senaste dygnen. Jag tror på oss!

Hur gärna vill du vinna den här etappen?
Om jag var tvungen att välja ett ben att vinna (självklart skall vi vinna fler!) så är det detta till Auckland, The city of sails. Seglingsintresset är otroligt stort och jag hoppas att vi kommer in vid en bra tid så folk orkar ut för att välkomna oss. Inte mitt i natten!

2 Comments

  1. Raketen Mar 9, 2012 Reply

    GO GROUPAMA!!

  2. Lasse Bergkvist Mar 9, 2012 Reply

    Önskar verkligen att Martin Strömberg ( och förstås Krite ) skall vinna denna etapp. Martin är extremt sympatisk och har genom hårt och enträget arbete och genom fokus på att arbeta med segling lyckats komma till toppen inom havskappsegling. Ser på liverapporteringen från VOR att de kommer att vinna den här etappen och jag glädjs verkligen med Martin. Njut ordentligt av Auckland – en fantastisk stad byggd på sina sju vulkaner.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.