Trim Clinic for Melges 24

M24nationalsrerb.jpg
Visste ni att Blur-gänget har knoppat av sig och skaffat sig en Melges?! Det är skönt att gastarna håller siog sysselsatta mellan racen. Och de kommer säkert tillbaka med lite sköna trix. Här är ett bra arrangemang för dem att komma igång lite snabbt (ni hinner spackla kölen i veckan)…

Trim Clinic for Melges 24

North Sails og Melges 24 klubben inviterer alle Melges 24 til TrimClinic i Hellerup Havn lørdag den 31. marts.

North Sails vil gerne støtte op om den stærkt voksende Melges 24 klasse i Danmark ved at lave et arrangement i Hellerup Havn som start på en forhåbentlig, for alle, super sejlsæson i de hurtige og sjove både.

North Sails stiller med Nigel Young fra North Sails Irland, som har sejlet bådtypen siden den var ny, for 15 år siden, og han vil øse ud af sin enorme erfaring, både på land og på vandet.

Vi laver det som et seminar, hvor vi starter på land med lidt teori om manøvrer og rigtrim, og så tager vi på vandet hvor Nigel vil hoppe fra båd til båd og fylde besætningerne med tips og tricks. Dagen slutter med debrief, siger Peter Westfal fra North Sails.

North Sails mener, med et sådant arrangement, at kunne være med til at hæve niveauet i blandt de danske Melges besætninger og ruste dem bedre til det meget stærke internationale felt. Vi vil introducerer sejlerne for North Sails´ trimguide, som er skræddersyet til vores sejl. Dette skulle lette sejlerne for spørgsmål om, det ekstremt vigtige rigtrim, er indstillet rigtigt eller forkert, og de kan dermed koncentrerer sig om at sejle båden og finde den rigtige vej op af banen, udtaler Peter Westfal

Det er dog vigtigt at sige, at man ikke behøver at have North Sails sejl ombord for at kunne deltage i Trim Clinic´en, da der også vil være mange tips om boathandling, som også er en meget vigtig del af at få succes i Melges 24.

Vi håber på at jyderne og fynboerne også tager turen til Hellerup for at deltage i Trim Clinic´en så der kommer så mange som muligt af de nu i alt 25 danske Melges 24.

Melges 24 klubben, vil arrangere kapsejlads ud for Hellerup om søndagen, den 1. april, så de input man har fået om lørdagen kan indøves, og det er oplagt at lade bådene stå i Hellerup til weekenden efter hvor der afholdes GB Happy Easter Regatta for bl. a Melges 24.

Vel mødt!!

North Sails

3 Comments

 1. Adrian Mar 27, 2012 Reply

  Smutt! Vilket segelnr?

 2. Christoffer Mar 27, 2012 Reply

  Fruktansvärt kul må jag säga!
  Får hoppas melges intresset växer än mer under säsongen!

  Blur grabbarna är vamrt välkomna, liksom alla andra melges båtar, att träningssegla nere i Malmö. Om båten kommer så långt söderöver?

  Martin Fridh berättar gärna mer!

 3. Krull Mar 27, 2012 Reply

  Kul att klassen växer i Danmark, jag hoppas på snabb tillväxt även i Sverige framöver.
  Vi borde kunna bli ett helt gäng av fler båtar redan nästa år :)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.