VOR Leg 5 Documentary

This Leg 5 Documentary tracks the fleet as they leave Auckland, the ‘City of Sails’ before starting their epic voyage through the Southern Ocean, rounding Cape Horn, entering to the Atlantic Ocean and finishing in Itajaí, Brazil. Catch all the drama and action as the teams experience the most extreme conditions so far in this race.

1 Comment

  1. Martin Apr 20, 2012 Reply

    Kan det vara taskiga laminanat som orsakar de många utmattningssskadorna på skov? För snålt med epoxi helt enkelt. Särskilt vad det gäller trötta skrovsidor borde det vara det egentliga problemet. Kanske är distansmaterialet i skroven boven?

    Ser ut som de i lagningar inte bara använder epoxi för limning. Har de något bättre? I filmen nämns på Telefonica att den blivit starkare än ny. Det kan betyda mer epoxi eller bättre lim??

    Bara frågor men filmen rekommenderas. Hittade tyvär inte motsvarande dokumentär efter 3:e och 4:e benet.

    /Martin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*