Något på gång?

SWY-54-112www.jpeg
Sweden Yachts verkar ha en ny web på gång. Någon som vet om det är något i görningen?

4 Comments

 1. Hannu May 3, 2012 Reply

  Mobilnumret går till Seden Yachts Holding AB som inte åkte med i konkursen, då kan man väl anta att det är Mr Sven Enoch som är i farten igen…..kanske köpt loss konkursboet!

 2. Feffe May 3, 2012 Reply

  Hoppas att de kommer igång igen. Dock skulle de nog behöva hitta lite skalfördelar för att få någon form av lönsamhet. Malö skulle väl passa bra nu när Najad hamnade hos Nordwest. Hallberg Rassy skulle väl bli svårare rent sortimentsmässigt, de skulle istället knyckt Maxi 11 det hade ju kunnat bli en utmanare till X, Arcona, Dehler och de andra om de positionerat den rätt.

  Malö verkar ju numera köra HP1030 så de har ju hittat en ren performance-modell. Döp om den till Malö One Design och bygg ett Nordiskt koncept runt den. ( Eller kommer X35 ta den positionen ? ) Just nu verkar ju Whyshore driva X35 riktigt bra. Även drakarna har de ju fått fart på men det är ju en helt annan grej.

 3. J May 3, 2012 Reply

  Siten har haft samma bild/utseende i ganska många månader. Den som lever får se.

 4. 42:an Sep 23, 2013 Reply

  Nu händer det saker och Sweden Yachts “gamla” websida har öppnats upp med information om att båtarna ska börja byggas igen av MalöYachts! Någon som vet något mer?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.