Fasta peken årets trend?

upgraderalcapone.jpeg
Flera snabba båtar som tidigare kört assys på långa bommar har i år fått snygga fasta peken. Baltic 50 Spirit är ett exempel. GP42 Al Capone på bilden är ett annat. Ser ju kanon ut. Sedan finns det tydligen de som går mot trenden…

Hei Peter

Tenkte å sende deg et bilde av GP42 Al Capone med new bowsprit. Vi har under vinteren bygget dette her i Norge i vårt eget carbon-workshop(!) Designet av meg selv etter inspirasjon fra designet på Soto40 sitt bowsprit og andre GP42 som har gjort det samma. Etter vår miss i TR2011 var jeg ferdig med asym spin med laaaang spinnakerbom. Må kjøre litt tightere vinkler enn før på lensen men boathandling er en helt annen verden!

Her sees vi sist lørdag da vi vant Oslofjorden Rundt over-all.

Vi kommer til TR2012 som vanlig. Third time lucky??

Grattis med ny og heftig Blur3!!

Mvh Christian