Raid Revenge 2012

Wow. Jag trodde vi hade sett bra filmer från de olika raid-segliingarna, men den här från årets Raid Revenge tar ju priset. Otroligt snygg film.

Raid Revenge is a 3 day raid of 150 sea miles for Formula 18 Catamarans in the Stockholm Archipelago, Sweden. The raid of 2012 saw a multinational line up of world class competitors such as Darren Bundock, reigning F18 World Champion with Jeroen van Leeuwen, current world two team of Mischa Heemskerk and Bastian Tenti, Tornado World champion Dany Paschalidis, Carolijn Brouwer, three time olympian and the first women to win Round Texel (35th Edition), reigning Swedish champion Thomas Ekefalk and Nordic Champion & Olympic medalist Ole-Petter Pollen. The race is organised by The Swedish Formula 18 Association.

Produced by: http://katlastudios.com

6 Comments

 1. Peter P Jul 11, 2012 Reply

  Lysande film. Avundsjuk…

 2. Lars M Jul 11, 2012 Reply

  Snygg film men jag tyckte att det blev för mycket snack och för lite segling!

 3. Stefan A Jul 11, 2012 Reply

  Snygg film. Men framförallt, snygg groda!

 4. Jonas F Jul 12, 2012 Reply

  This is it.

 5. sillstryparn Jul 13, 2012 Reply

  Myspysigt, men hade gärna sett lite från den sportsliga biten.

 6. Gustaf Dyrssen Jul 13, 2012 Reply

  Film teamet visar en annan sida av racet än den man kanske förväntar sig. Det saknades inte action under racet men det har andra filmer visat tidigare år så man kan förstå varför dom valde en annan vinkel. Andra dagen stog vi i dubbel trapets i en 45-60 minuter och loggade konstant runt 20 kn (gissar att vi toppade runt 25 ) och hade hela tiden massor av kul navigering. Typiskt för RR och anledningen till att man redan nu längtar till RR 2013.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.