Cork Week 2012

Grattis till Richard Göransson och Inga from Sweden som seglade ett bra Cork Week.

Incidenten ovan kostade dem regattan. På filmen ser man tydligt och klart att de hade rätt men tyvärr dök filmen upp för sent. Irländska seglarförbundet har nu en dialog med den irländske taktiker som protesterade och hade en helt annan story. Synd, då de spikade det racet.

1 IMPETUOUS Corby 37 IRC1 Richard Fildes 1.090 11
2 JUMP JUICE Ker 37 IRC0 Conor Phelan 1.105 19
3 INGA II FROM SWEDEN Corby 36 IRC1 Richard Goransson 21
4 ELF TOO First 40 IRC1 Christine Murray 1.085 32
5 URUKAI First 40 IRC1 Catherine Pourre 1.086 37

Hoppas Mason har kommit hem? Först VOR. Sedan Cork Week. Och i går seglade han M32 på Hönö. Åk hem för fan!

2 Comments

 1. Tommy L Jul 16, 2012 Reply

  Jag kan utgående från filmsnutten inte avgöra vem som hade rätt vid rundningen: visst, den röda båten är innerbåt, men på filmen framgår inte hur o var överlappen etablerades, vilket är avgörande för om den röda hade plats eller inte…

  • Espen Kuhle Jul 17, 2012 Reply

   Jeg gjorde meg akkurat den samme betraktningen og det lille som ble vist ga meg ingen informasjon om hva som hadde skjedd i forkant av denne lille sekvensen. Som dommer i en protestkomite så hadde jeg hatt mange spørsmål til de to involverte båtene.

   Espen

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.