Prova X-35 i Nynäs 15 september

Svenska X-35 Förbundet bjuder in intresserade seglare att prova på att kappsegla X-35. Vi är en av de aktivaste kölbåtsklasserna i Sverige med Volkswagen X-35 Cup som i år seglas för tredje året och lockar ett 15 tal båtar från hela Skandinavien. Tack vare den höga kappseglingsnivån och engagemanget i klassen får Sverige arrangera X-35 VM 2013 i Malmö, Sverige är också kandidatland för att få arrangera både EM 2014 och VM 2015.

Vi erbjuder dig och din besättning att låna en X-35 och segla en delsegling i VW X-35 Cup i Nynäshamn 15 september. I samband med provseglingen kommer X-Yachts Sverige att finnas på plats för att berätta hur de kan hjälpa dig att införskaffa en bra begagnad båt. Dessutom kommer rutinerade X-35 seglaren Björn Österberg från North Sails att vara med och ge tips om segel.

Vill du anmäla dig eller har frågor kontaktar du X-35 Förbundets kappseglingsansvarige per mail på johan.rockstrom@yahoo.com.

1 Comment

  1. Ludvig Axling X-35 Sep 4, 2012 Reply

    Passa på!
    Efter lördagens kappseglingar så kör vi ett race till med intresserade. kvar på båtarna är 2-3pers från ordinarie besättning så fyller vi på med intresserade. Tid borde bli runt 15.30, mer info senare till anmälda.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.