Varför seglas det inte DH?

dhundersokning
Kappseglingsdeltagandet var ner på ett antal ställen i Danmark under 2012, och antal licenser i DH var enligt Minbaad nästan 30% färre än året innan. Nu har man ställt frågan till de som stannade hemma.

Det første spørgsmål giver en meget markant årsag til den manglende fornyelse af DH målebrev, som bliver nuanceret i et opfølgende spørgsmål.

Endvidere peger besvarelsen på at pris i relation til antal kapsejladser er en væsentlig årsag og at målebrev ikke skønnes nødvendigt i forhold til deltagelse i klubsejlads. Det sidste spørgsmål bliver uddybet senere.

Den sidste mulighed drejer sig om DH-reglens kompleksitet. Dette angives som den mindste årsag til ikke at forny målebrev. Dog skal man være opmærksom på at 10% af besvarelserne går på målereglerne. Ved en gennemlæsning af kommentarerne bliver udsagnet nuanceret og det vil vise sig at DH-reglen dækker over forhold i Dansk Sejlunion, hos arrangørerne og selve reglen.

Läs mer här.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.