Dags för mässa i Gustavsberg igen

Kom och prata båt och segling med oss i Gustavsberg 16 och 17 februari.

I helgen 16 och 17 hålls Scandinavian Sailboat Show för sista helgen denna säsong. Det betyder att alla är på plats, båtutställare och tillbehörsföretag. Här hittar du fler segelbåtar än på någon annan inomhusmässa i Sverige under vintern 2012/2013.

Här kan du diskutera elektronik och utrustning med experterna. Här möter du segelmakarna och får tips om material och trim. Helgens seminarietema är elektronik och tillbehör. Vi bjuder på seminarier och programmet ser ut så här:

Lördag 16 februari

11.00 – SPINLOCK
Personlig säkerhet ombord
Vi ser att trenden inom svensk segling går mot shorthand, bristen på gastar som kan vara med och den personliga utmaningen lockar många. Vid single- eller doublehanded segling blir dock säkerhetstänket mycket viktigt. Och detta är inte bara för kappsegling, vid semestersegling på två är det minst lika viktigt att tänka på den personliga säkerheten. Vi går igenom vad som kan vara bra att tänka på och demonstrerar säkerhetsprodukter som gör er segling både säkrare och enklare. Föredragshållare: James Hall från Spinlock ( Engelska)

12.00 – GARMIN & NEXUS
Garmin presenterar 2013 års nyheter ifrån Garmin & Nexus.

13.00 – TRUE HEADING – SEAPILOT
Roligare och lättare navigering. Nu händer det saker inom navigation som kommer att förändra hur vi tar oss fram på många sätt. Med ökad säkerhet och enkelhet kan fler få chansen att komma ut i våran vackra skärgård. Bättre sjökort, koll på varandra, mer nyttig och bra information samt även fint väder för seglatsen kan erbjudas.

14.00 – Sportmanship Marin
Simrad + B&G presenterar 2013-års produkter – segla snabbare med instrument, Magnus Woxén delar med sig av sin kunskap.

15.00 – RAYMARINE
Raymarine presenterar årets produkter och nyheter inom elektronisk navigation ombord. Man delar även med sig av sina bästa tips för enkel och säker navigation.

16.00 – THERMOPRODUKTER
EFOY- Nutidens strömförsörjning

Söndag 17 februari

11.00 –GARMIN & NEXUS
Garmin presenterar 2013 års nyheter ifrån Garmin & Nexus.

12.00- TRUE HEADING – SEAPILOT
Roligare och lättare navigering. Nu händer det saker inom navigation som kommer att förändra hur vi tar oss fram på många sätt. Med ökad säkerhet och enkelhet kan fler få chansen att komma ut i våran vackra skärgård. Bättre sjökort, koll på varandra, mer nyttig och bra information samt även fint väder för seglatsen kan erbjudas.

13.00 – RAYMARINE
Raymarine presenterar årets produkter och nyheter inom elektronisk navigation ombord. Man delar även med sig av sina bästa tips för enkel och säker navigation.

14.00 – Sportmanship Marin
Simrad + B&G presenterar 2013års produkter – segla snabbare med instrument, Magnus Woxén delar med sig av sin kunskap.

15.00 – THERMOPRODUKTER
EFOY – Nutidens strömförsörjning

Mer info.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.