Hamnen Show #3

I detta avsnitt möter vi Håkan Södergren, arkitekten som blev yachtdesigner och Bengt Jörnstedt – juristen som blev segelmakare, båtredaktör och författare. Dessutom ett varmt samtal om Peter Norlin. Vi genomför ett båttest där vi ställer Arronet 24,5 CX mot XO 270 RS. Dessutom provseglar vi franska lyxlångseglaren med fällköl – Allures 45.

1 Comment

  1. Torbjörn Sterner Feb 20, 2013 Reply

    Sköna grabbar, tänk vad roligt om SVT kunde göra ett välproducerat lååååångt program om svenska båtdesigners, vilka stories. Pelle, Norlin, Södergren, Mannerfelt mfl eller varför inte ett var. Något för jörnstedt att bita i.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.