Lööf i Sail Racings test team

sr_loof_tt_1
Silly season inom seglingssporten. Senaste annonseringen är att Lövet skall vara testförare åt Sail Racing. Och visst gör han sig bra på bild? Frågan är hur vi får honom på omslaget till något av de riktiga modemagasinen? Nån som känner nån?

Extra kul att han blir involverad i utvecklingen av nya kollektioner med fokus på speed sailing – och att M32 Cup kommer upp som ett bra exempel. Grattis till alla inblandade.

As a member of the Sail Racing Test Team, Fredrik Lööf’s experience in different classes and physically demanding types of sailing will play a major role in the development of new designs, features and technical solutions for Sail Racing garments and gear.

Fredrik Lööf’s participation in the Olympics, Volvo Ocean Race and other projects give him a great deal of perspective on the demands for garments regarding their functionality, durability and fit. His current involvement with the Lööf Racing Team in the M32 Cup now represents a different form of sailing that’s characterized by faster speeds, higher pulse rates and a greater demand for mobility.

Och Jan Söderströms foton är som vanligt suveräna.

sr_loof_tt_3

sr_loof_tt_5

sr_loof_tt_4

sr_loof_tt_6

sr_loof_tt_7

sr_loof_tt_2

3 Comments

  1. Orvar May 29, 2013 Reply

    Undrar när vi får se SR utveckla en torrdräkt för oss som seglar blöta båtar!

  2. Kalle May 30, 2013 Reply

    Väldigt ful båt, om du frågar mig (jag vet ingen gör det :-)

  3. Per May 31, 2013 Reply

    Väldigt kul båt:). Skulle vara kul med en tävling eller nåt med en schysst repa i pris.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.