Få din Laser att foila…

http://www.youtube.com/watch?v=Pxb6BRe7Weo Att få diverse båtar att foila är ju senaste grejen. Oavsett om det är en F18 eller en gammal Laser. Första gången så trodde man inte att det var sant, men nu visar det sig att Performance Sailcraft i Australien har tänkt till och skall sälja foils som vem som helst kan sätta på sin Laser. Låter ju enkelt. Är det verkligen det.

Laser Foiling Kit with Covers
Glide Free Foiling Kit -> Laser Foiling Kit. The all new Glide Free Laser Foiling Kit. Everything you need to get your Laser foiling. Foiling Centreboard and Rudder + all accessories and a full padded cover set.

$5,800.00 (Including GST)

Hela storyn på Sailmix.

2 Comments

  1. JV Aug 13, 2013 Reply

    Verkar som en kul grej fast väldigt dyr, blir ju 37.000:- om man räknar om till SEK ?

  2. fat Oct 27, 2015 Reply

    How can I eliminate stomach bodyweight?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.