Transportera Salona 33 från Tyskland?

Jag vet inte vad det är, men det verkar som att Salona säljer båtar… Nu behöver de hjälp med att segla upp en Salona 33 från Laboe i Tyskland till Gustavsberg. The mission: start lördag och i mål Gustavsberg senast torsdag. Låter som en bra repa…

Kontakta Michael Berg på michael@salonanordic.se eller 0733-390 380.

salona-banner-6

1 Comment

  1. Team Dehlerdoris Aug 19, 2013 Reply

    Salonabåtarna passar nog våra svenska förhållanden jäkligt bra, precis som i Adriatiska havet där förhållandena ofta är lättvindsbetonade. G1 o full stor ger sannolikt bra power på dessa “halvtunga” performance-cruisers. Säkert ingen slump att Leif Englund & Martin Wikman hoppat över till Salona-teamet. “If You can´t beat them join them” kanske stämmer?
    Stefan K

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.