Tipping Point?

Man kan inte påstå annat än att America’s Cup bjuder på spännande TV? Ingen i Hollywood hade kunnat skriva ett bättre manus. Oracle, som är uträknade, har plötsligt fart på kryssen och seglar taktiskt smart. Men man har börjat sumpa starterna, som förut satt som gjutna. Racet är öppet igen och kanske är detta en legendarisk comeback från Spithill och co.

Och när duellen på kryssen är som mest spännande så välter nästan ETNZ. Overkligt.

blur2

4 Comments

 1. fills Sep 15, 2013 Reply

  Innebär det att OTUSA måste vinna resterande seglingar, ser ut som att det enbart är 10 race kvar? I så fall räcker det ju med att ETNZ spikar kvällens två race för att ta hem the Auld Mug. Eller är det fortfarande först till 9 segrar?

 2. fills Sep 15, 2013 Reply

  Litet fel i resonemanget, OTUSA har såklart råd med ytterligare en förlust men därefter måste de ta resten??

  • Lars M Sep 15, 2013 Reply

   Ställningen är 6-0 till NZ. Först till 9 vinner. OTUSA har råd med 2 förluster till utan att förlora.

 3. Mattias SWE 8 Sep 15, 2013 Reply

  Bara hålla med. Var minst sagt skeptisk innan men detta är riktigt häftigt att titta på! Blev dock nyfiken på Kåre’s kommentar i annan tråd om att det var en mängd rykten i omlopp om vad för slags flytetyg som kan vara aktuella om kiwis tar hem den vackraste av pokaler ? Rykten är till för att spridas vidare :-)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.