What’s Up 1403

Vad händer den här veckan i seglingsvärlden?

Störst är så klart Quantum Key West Race Week. Totalt 126 båtar. Och så skall man ju tillfartssegla i Fort Lauderdale to Key West Race som startar på onsdag. Och idag startade Royal Langkawi International Regatta i Malaysia.

Och så är det båtmässa i Düsseldorf: boot. Någon som är där får gärna rapportera.

1 Comment

  1. Oscar Jan 21, 2016 Reply

    På lördag invigs VM & EM 2016 i DN-jakt i Norrköping. Värdnation är Österrike, men eftersom de inte har tillräckligt tjocka isar på hemmaplan och stora delar av kontinenten drabbats av snö beslutades det idag att lägga mästerskapen på sjön Glan strax utanför Norrköping. Drygt 180 seglare anmälda varav 10-15 svenskar

    http://www.dnsweden.se/blog/2016/1/21/vm-em-2016-till-glan-norrkping

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.