Wolfpack får en VO70

Per Ottar Skaaret är kanske mest känd i Sverige för att han seglar shorthanded på sin X-50 Jokerman. Nu senast på Bohusracet. Men han verkar ha högre ambitioner än så och har nu köpt VO70 Camper. Den skall ingå i Wolfpacks stall… de har ju tidigare uttryck visionen av ett helnorskt lag i Volvo Ocean Race. Se filmen nedan.

Sverige, och svenska företag, har varit aktiva under många race; Volvo, SCA, Berg Propulsion, Ericsson, Assa, … Även Danskarna är ju på G den här gången med Vestas. I Norge har det inte hänt så mycket sedan Knut Frostad tog över VOR, men nu kanske det är dags igen?

2 Comments

  1. Pelle Pedersen Sep 1, 2014 Reply

    Grattis Norge!!!!

  2. Fabian Sep 1, 2014 Reply

    MBBR15?!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.