Happy Yachting först till MBBR15

Farr 30-seglarna har varit heta på GVA Marstrand Big Boat Race de senaste åren. Och när vi öppnade anmälningen i morse så var Farr 30 Happy Yachting med Pär Svärdson och Martin Angsell snabbast. Ett par minuter senare kom Matrisen med Robert Szabó och Martin Strandberg.

Min gissning är att det blir lika tajt på vattnet.

Marstrand verkar också bli första eventet i Farr 30 European Circuit. Det känns ju lite hedrande att hamna i samma liga som Kieler Woche… Det betyder att vi också får se Världsmästaren från Köpenhamn, Dr. Harald Brüning, komma upp med sin Topas.

Matrisen vann ju lilla klassen i Marstrand förra året, vilket också gav dem förstaplatsen i Baltic Circuit 2014, så Robert få åka till Hamburg om ett par veckor för att hämta en fin pokal.

Bilden kommer från Farr30 Youth Team.