Premiär för Jungfrusund Race Week 10-12 juni

När vi körde igång Allsvenskan var ett mål att ge klubbarna en plattform där de kunde skapa egna event. Genom dessa skulle man inte bara aktivera sina partners och medlemmar, men också kommunen, allmänheten och andra intressenter. En bra möjlighet för seglingen att ta steget fram i konkurrensen med andra sporter och fritidsaktiviteter.

Därför är det grymt kul att se vad Ekerö Båtklubb och Jungfrusunds Skärgårdsstad gör med Jungfrusund Race Week (PDF)

Som du all säkerhet redan vet så kommer deltävling 2 av Allsvenskan i segling avgöras i Jungfrusund på Ekerö den 10-12 juni.

Ekerö Båtklubb har som mål att tillsammans med Jungfrusunds Skärgårdsstad skapa ett årligt återkommande och fullspäckat event som går under namnet ”Jungfrusund Race Week” med fokus på att vara familjevänligt. Allsvenskan kommer i år att utgöra det huvudsakliga arrangemanget men där det också kommer att arrangeas Padel-tennis turnering, Triathlon tävling, utförsäljning av seglings- och fritidskläder, mat och dryck mm., mm. allt för att det ska komma så mycket publik som möjligt och därmed också uppfylla ett av målen från SSF:s sida att nå ut med segling till en större allmänhet.

Jungfrusund-Race-Weekläsbarpdf-3

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.