Solo Skallen-Skagen 3-4 juni

Ett nytt informellt race på initiativ från Bosse Cederlöf:

Vi har nu seglat Solo mellan Broarna fem ggr med stadigt ökande intresse.

Det är nu dags för fler solorace på västkusten.

Jag föreslår därför att vi seglar Marstrand till Skagen lördag 3 juni med start 10.00 gps tid. Startlinje: Skallens fyr-Skäreleja kummel. Mål: Mellan yttre pirarna Skagens hamn. Som vanligt: Egen tidtagning och obs egen risk. Inga avgifter, priser, reklam eller klisterlappar. Anmälan fram till start. Söndag kan lämligen användas tävling tillbaka till västkusten. Datum,tid o bana kan självklart ändras om nån har nåt bättre förslag. V

älkomna till Solo Skallen-Skagen!

Bo Cederlöf Wasa 55 S11 Långben. 2017 års SRStal får bli en glad(?) överraskning.

Anmälan och andra diskussioner nedan.